سخن دبیر:

زئولیت ها و ترکیبات متخلخل به عنوان یکی از منابع طبیعی خدادادی با داشتن خصوصیات منحصر به فرد در  صنایع مختلف از جمله صنعت نفت، کشاورزی و محیط زیست کاربرد گسترده­‌ای دارند. هشتمین کنفرانس زئولیت با همکاری انجمن شیمی ایران در تاریخ 28 و  29 شهریور 1402 در دانشگاه سمنان برگزار خواهد شد و با افتخار میزبان اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، صنعتگران و علاقمندان این رویداد علمی است. در این همایش دو روزه، آخرین دستاورهای علمی و پژوهشی در زمینه زئولیت و مواد متخلخل براساس محورهای کنفرانس در کشور تبادل نظر  می­گردد. مقالات ارسالی همکاران ارجمند، دانشجویان عزیز، محققان و صنعتگران از طرف کمیته علمی بررسی و در دو قالب سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد. در ضمن در طول برگزاری همایش، کارگاه های آموزشی کاربردی با حضور اساتید برجسته برگزار می­گردد.

پروفسور علیرضا اصغری

دبیر علمی هشتمین کنفرانس زئولیت