اطلاعیه آخرین فرصت بهره‌مندی از خدمات اسکان خوابگاهی

آخرین فرصت بهره‌مندی از خدمات اسکان خوابگاهی ساعت 24 روز سه‌شنبه 1402/06/21 خواهد بود.

19 شهریور 1402

حضور رئیس انجمن بین المللی زئولیت طبیعی در هشتمین کنفرانس زئولیت انجمن شیمی ایران در دانشگاه سمنان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از حضور رئیس انجمن بین المللی زئولیت طبیعی در دانشگاه سمنان خبر داد.

12 شهریور 1402

اطلاعیه اسکان

به اطلاع کلیه پژوهشگران و علاقه مندان شرکت کننده در هشتمین همایش زئولیت می رساند اطلاعات مربوط به مکان های اقامتی در سمنان در ذیل آورده شده است. با توجه به هماهنگی های انجام شده شرایط اسکان با حداقل هزینه در خوابگاه دانشجویان دانشگاه سمنان در روزهای 27 و 28 شهریورماه مقدور می باشد.

24 مرداد 1402

اطلاعیه مهم: مهلت پرداخت "حق ثبت نام انجمن شیمی ایران"

شرکت کنندگان لازم است حق ثبت نام اولیه را طبق جدول ارائه شده به نام انجمن شیمی  ایران از طریق کلیک روی درگاه اینترنتی
واریز نمایند و تصویر فیش واریز و گواهی تائیدیه واریز شده را از بخش سفارشات در صفحه پیشخوان پروفایل خود دریافت نمایند.

29 خرداد 1402

تمدید مهلت ارسال مقالات(آخرین تمدید)

مهلت ارسال مقالات برای آخرین بار تا سوم تیر ماه تمدید شد.

28 خرداد 1402